Fondo de pantalla Bare Nostrum Arenys


El Bare Nostrum, neix l'any 1998, fruit la bona sintonia de tres professionals de la restauració arenyenca com en Pep a la cuina, Fèlix a la barra i Taronger a la sala.

Entre els tres aporten més de 100 anys al món de la restauració, que juntament amb un personal especialitzat, fan possible dia a dia i durant tot l'any la Cuina Tradicional i de Mercat, amb les aromes característics de la nostra terra.

El nostre Restaurant és ideal per gaudir del millor de la cuina tradicional i de mercat, on la qualitat, preu i fantàstic servei, juntament amb l'originalitat dels nostres plats farà les delícies dels paladars més exigents i també sorprendrà els més curiosos.

És en resum, una cuina plena de sabors i sensacions de la que destaquem plats com els guisats, estofats, la deliciosa sopa, les nostres amanides diverses, un magnífic toc a les nostres pastes o un bon filet de vedella, un clàssic entrecot, gambes d'Arenys, l'estupenda lluç o no menys gustós rap. Tota classe de peix arribat directament de la llotja de pescadors del port d'Arenys de Mar.